Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μύρισε θάλλασα


Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

ΥΛΙΚΑ
200γρ χταπόδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 pummaro
250γρ κοφτό μακαρονάκι
λάδι(για να καλύψει τον πάτο της κατσαρόλας)
αλάτι-πιπέρι-δαφνόφυλλο-μπαχάρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σωτάρουμε το κρεμμύδι μας,ρίχνουμε το χταπόδι και το ανακατεύουμε για 2 λεπτάκια,κατόπν ρίχνουμε το pummaro,το πιπέρι,το αλάτι,το μπαχάρι και το δαφνόφυλλο και χαμηλώνουμε την φωτιά.
Οταν μαλακώσει το χαπόδι το βάζουμε σε μία πιατέλα προσθέτουμε λίγο νερό και όταν βράσει ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι μας το ανακατεύουμε και όταν είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνουμε και το χταποδάκι και το βγάζουμε απο την φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου