Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Ο Σολωμός περάστηκε σουβλάκι ειδού..


Σολωμός σουβλάκι με ρύζι και λαχανικά





ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό σολωμού
1 κρεμμύδι
χυμό ενός λεμονιού
ελαιόλαδο
1 πιπεριά κόκκινη και μία πράσινη
αλάτι
μερικές φέτες λεμονιού
σουσάμι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβετε το φιλέτο του σολωμού σε κύβους τα περνάτε σε ξύλινες ή μεταλλικές μικρές σούβλες,μαζί με κομμάτια πιπεριάς και κρεμμυδιού.Ψήνετε τα σουβλάκια σε πολύ καυτή σχάρα στα κάρβουνα, σε ηλεκρική ψησταριά ή στο γκριλ της κουζίνας σας. Αλείφετε τα σουβλάκια με λάδι και χυμό λεμονιού καθώς ψήνονται,όπως και με σουσάμι.Σερβίρετε τα σουβλάκια αμέσως μόλις ψηθούν με ρύζι και λαχανικά καθώς 

Σερβίρεται ζεστό 

Καλή σας όρεξη


6 σχόλια:

  1. Αγαπώ τον σολομό Θάνο και τα σουβλάκια! Καλό μήνα και μεγια το νέο look!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks Ερι μου καλο μήνα και σε εσένα σε ευχαριστώ φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σουβλάκι με σολομό, σίγουρα σπέσιαλ!!!
    Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Θάνο μου καλό μήνα!!!Υπέροχο σίγουρα και ελαφρύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thanks Ελένη μου και σε εσένα καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή