Σολωμός σουβλάκι
με ρύζι και λαχανικά
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό σολωμού
1 κρεμμύδι
χυμό ενός λεμονιού
ελαιόλαδο
1 πιπεριά κόκκινη και μία πράσινη
αλάτι
μερικές φέτες λεμονιού
σουσάμι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κόβετε
το φιλέτο του σολωμού σε κύβους τα περνάτε σε ξύλινες ή μεταλλικές μικρές
σούβλες,μαζί με κομμάτια πιπεριάς και κρεμμυδιού.Ψήνετε
τα σουβλάκια σε πολύ καυτή σχάρα στα κάρβουνα, σε ηλεκρική ψησταριά ή στο γκριλ
της κουζίνας σας. Αλείφετε τα σουβλάκια με λάδι και χυμό λεμονιού καθώς
ψήνονται,όπως και με σουσάμι.Σερβίρετε
τα σουβλάκια αμέσως μόλις ψηθούν με ρύζι και λαχανικά καθώς
Σερβίρεται ζεστό
Καλή σας
όρεξη
Αγαπώ τον σολομό Θάνο και τα σουβλάκια! Καλό μήνα και μεγια το νέο look!
ΑπάντησηΔιαγραφήThanks Ερι μου καλο μήνα και σε εσένα σε ευχαριστώ φιλια
ΑπάντησηΔιαγραφήΣουβλάκι με σολομό, σίγουρα σπέσιαλ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα!!
Καλο μήνα ελενά μου thanks
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Θάνο μου καλό μήνα!!!Υπέροχο σίγουρα και ελαφρύ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήThanks Ελένη μου και σε εσένα καλό μήνα
ΑπάντησηΔιαγραφή